Anna M.Enríquez
Tinent Flomesta, 22 / 08028 Barcelona 693 581 616  / annaenriquezn@gmail.com
BOTIGA PRODUCTES PREUS CONSULTES GEOGRAFIA

 

 

La bandera es el símbol de identitat més antic de la història de la humanitat.

     Va començar (en teoria) en epoca prehistòrica per diferenciar els clans familiars, posant asobre de les cabanes la pell d'un animal amb colors i dibuixos representatius.

     S' han fet servir com identificatiu de territoris, en las diferents etapes de la història; com la identificació de vaixells, de tropes militars. Al segle XX es va incorporar la identificació de empresses, la bandera publicitària...

     En quant a les formes, són majoritàriament rectangulars, amb diferents proporcions, peró també hi ha de forma quadrada, triangular... amb serrells...

     Segons l'ús, poden ser d' interior o de gala, d' exterior, o de sobretaula; Aquesta diferència de exposició ens serveix per decidir el tipus de teixit o material en que s' han de confeccionar.

      Les banderes de interior o de gala es fan servir en general per despatxos o en recepcions d' alt nivell i es confeccionan en ras majorment..

     Les de exterior es poden fer de diferents teixits, nosaltres les fem amb l' anomenat "strech" que resisteix millor les  inclemències del temps, sol, pluja, vent, etc.

     En el cas de les banderes de exterior, aconsellem comprar dos jocs complerts, per la raó de que encara que es trencaran tard o d'hora, si es té la previsió de cada 2-3 mesos cambiar-les, enviar-les a la bogaderia o en alguns casos a una persona que pugui rentar-les i planxar-les i fent un petit repas als extrems, poden durar fins a 5 anys.

     Els acabats poden variar segons el lloc de exposició, reforzant els cantons, posant anelles, ollaos, quita-voltas, corda, etc. , aconsellem en quant a la mida depennent de la distància des de on s' han de veure; també ho apliquem a les pancartes.

 

 

 

resseguint el dibuix sencill

 

retallant

 

escut personal en ras acabat

©2019 Anna Mª Enríquez